tisdag 6 mars 2012

Event på Bunkern!

Hej!
 
Här kommer lite kommande event på Bunkern!
 
St Patrick's Day!
Vi kommer under nästa vecka, 14-18 Mars, fira St Patrick's Day på Bunkern. Kom gärna ner till oss denna veckan, iklädd något grönt, drick gott, ät gott och fira Luck of the Irish! Förra året var en stor succé och vi räknar med minst lika mycket fest detta året!
 
Bakissöndag
Vi avslutar såklart St Patrick's-veckan med en Bakissöndag (18/3)! Kom till Bunkern mellan 12-18 och ät Karlstads STÖRSTA hamburgare till ett pris av endast 65:-!
 
Nytt för iår - Overallsveckan!
Nu till det första riktigt stora eventet för året. Mellan den 19-25 Mars är det Overallsvecka i hela sverige där tusentals studenter bor i sina overaller dygnet runt. Förra året var det över 15 000 deltagare! Detta ska vi såklart ALLA fira i år igen - och självklart ska vi göra det på Bunkern! Vi kommer ha öppet som vanligt Ons, fre och lördag samt att vi kommer ha en Extra Öppetkväll torsdagen den 22/3. Under denna öppetkvällen är dresscoden Overall, så för att komma in på Bunkern den kvällen, hoppa i Ovven!
 
Årets Overallsförening i Karlstad 2012
Under Overallsveckan kommer det pågå en tävling bland alla förening på skolan. Vid stängning för varje öppetkväll under Overallsveckan kommer dagsansvarig, tillsammans med personal på Bunkern, utse de föreningar som har utmärkt sig bäst under kvällen. Det kan vara allt från att man sjunger mest, syns mest, har bäst sammanhållning eller har finast overaller. Så oberoende av hur stor förening man är så har alla lika stor chans att vinna - men man vet bara inte riktigt hur ;) När vi sammanställt alla dessa fyra dagar så har vi korat en vinnare.
 
Den segrande föreningen kommer få ett pris i form av en sittning på Bunkern. Det som ingår i priset är:
Sittning - Lilla tacobuffen, 42 personer
Personalkostnader
En helkväll på Bunkern med er förening (möjlighet till eftersläpp för resterande finns om så önskas)
Totalt värde på ca 2500:-
 
Vilken förening blir årets Overallsförening i Karlstad 2012?
 
Alla event kommer upp på facebook inom kort - så var uppmärksamma!
Det var allt jag hade för denna gången. Ta hand om er och jag hoppas vi ses nere på Bunkern snart!
 
Väl mött,
Johannes Nyberg Ordf. EMSEK
0761-018999 | www.johannesnyberg.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar