måndag 17 september 2012

Halvårsmöte

Hej!
Nu har terminen kommit igång lite och det är dags för halvårsmöte.
Onsdag den 3/10 kl 1600 i sal 11C269
Vi kommer att välkomna de nya ettorna och hoppas att många vill vara med i TURE, samt välja in nya människor i utskotten.
TURE bjuder på fika!
Vill samtidigt passa på att slå ett slag för ett några andra roliga saker som händer de närmsta veckorna.
I morgon tisdag 18/9 är det en Alumniträff 1515-1700 i Erlandersalen 11D 227, för oss turismstudenter, det vill säga en bra chans att ställa frågor och lyssna till före detta turismstudenter som numera jobbar med väldigt intressanta saker. Bland annat Laila Gibbson som är VD för Visit Värmland.
På torsdag 20/9 ordnar vi i TURE en picknick/brännbolls-eftermiddag som vi bjuder in er och alla lärare till. Vi träffas kl 1200 utanför stora entrén på universitetet, ta med något att äta och oömma kläder så har vi en jättekul eftermiddag tillsammans!
Lördag 29/9 drar en Olympiad mellan ett tiotal studentföreningar igång. Det innebär att en helg varje månad är det en studentförening som anordnar lekar/spel/tävlingar och bjuder in de andra föreningarna. Först ut är initiativtagar-föreningen LINDA. Mer information om Olympiaden kommer. Det är en jättekul idé och jag tror att det kommer bli succé! Även om du inte är med och tävlar får du självklart vara med å titta och heja på samt vara med på den efterföljande festen!
    
Hoppas vi ses!
Frida Burström
Ordförande TURE

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar