torsdag 17 januari 2013

INFO-bomb!

Hej! 

 

Nu händer det många saker på en gång! 

 

1. Overallsinvigning! Lördag 26/1 är det invigning av ovvar! Anmäl dig måndag 21/1 kl 12 utanför biblioteket, kostar 50 spänn, kommer bli lekar och fest! Samma tid är det anmälan för TUR-mässan! 

 

2. Venture-cup! Tävla med din affärsidé, nätverka och få din dröm att gå i uppfyllesle! Se bifogad info (på mailen)! Karlstad tillhör region VÄST http://venturecup.se/

 

3. Studentkryssning! Ett reseföretag med en före detta tureit som ägare! Studentkryssning med inriktning på handels-, ekonomi- och turismstudenter. Se bifogad info (på mailen)!

 

4. Kårfullmäktige! Kårfullmäktige är det högst styrande organet i kåren och du kan vara med där! Anmäl en lista till kårvalet och med stor sannolikhet får du möjlighet att vara med och påverka vad kåren ska jobba med. Har du en speciell fråga eller känner du att du bara vill vara med hör av dig till Björn så kan han hjälpa dig! Han sitter idag i kårfullmäktige som ekonomernas listledare och kan svara på alla frågor! Det är en erfarenhet för livet! Björn Andreasson: bjorn.an@hotmail.se

 

5. Stipendium! Stiftelsen Längmanska kulturfonden delar ut ett stipendium, som är på 50 000 kronor, tilldelas en student på kandidat-, master- eller forskar-nivå som utmärkt sig genom särskilda insatser och starkt engagemang för en förbättrad utbildning / fördjupad bildning inom högskolan. Syftet är att premiera någon som utöver sin egentliga verksamhet eller sitt förtroendeuppdrag har tagit egna initiativ för att bidra till andras utveckling och bildning i vid mening.

Kontakta Valerija, Studentkårens ordförande om du känner någon som du vill ska nomineras! ordforande@karlstadstudentkar.se

 

6. Årsmöte! TUREs årsmöte kommer att hållas i slutet av februari, återkommer med mer exakt datum, tid och plats. Där ska ny styrelse väljas och även generaler inför nästa års nollning. Är du intresserad av att sitta på någon av posterna eller vill du nominera någon till en post? Kontakta valberedningen Angelica Neckvall (Angelicaneck@hotmail.se)  eller Elin Unger ( elin_unger615@hotmail.com)

 

7. Kåren har flyttat! Något ni kanske inte missat men numera sitter studentkåren i gamla studentcentrums lokaler utanför Transformum, Studentcentrum var en hämtar ut tentor sitter vid entrén till biblioteket. 

 

Jag tror detta var allt för denna gång! 

Har ni frågor om något, vad som helst, tveka inte att höra av er! 

 

Ha en bra helg! 

 

// Frida Burström

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar