måndag 14 januari 2013

TUR-mässan

Hej!


Nu är det dax och anmäla sig till årets upplaga av tur-mässan i Göteborg.
Mässan kommer äga rum mellan torsdag den 21e till söndag den 24mars. Vi har ett välkomstmöte på eftermiddagen på onsdagen den 20e så man behöver planera resan dit efter den.
Det finns 14 platser och det är först till kvarn som gäller. Jag kommer sitta och ta emot anmälningar den 21e januari kl 12.00 utanför biblioteket.

Ni som följer med kommer att få stå för både resa och boende själva.
Lunch får vi på mässan och vi har även lite sponsorpengar men dem kommer jag dela ut när vi har kommit hem.

Arbetet som är på mässan är att vi har en monter tillsammans med turismprogrammen i Kalmar och Borlänge.
Vi har någon representant i montern varje dag, vardera skola har även en egen dag som man har tävlingar osv på. Vi jobbar även som mässvärdar, detta jobb inkluderar att stå vid entrén och ta emot gäster, svara på frågor och se till att informationsmaterial finns tillgängligt för besökarna.

Tanken är även att vi skall äta middag tillsammans en kväll, så har ni förslag på någon restaurang så får ni gärna höra av er till mig!

Jag hoppas så många som möjligt vill följa med, det är dagar då ni kan skapa massa kontakter för kommande arbetsgivare och det är en chans och se vad ni skulle kunna tänkas jobba med när utbildningen är färdig.

 

Hälsningar Lina Forss Karlsson, arbetsmarknad
 
*********************************************************************************
 
Den 21e Januari kl 12.00 kommer även fysisk fostran att sitta och ta in anmälningar/betalt för overallinvigningen. Det kommer vara en grym kväll med massor av lekar och det kostar 50kr att medverka. Invigningen kommer ske den 26e februari så det är bra om ni börjar bli klara med och pimpa era overaller!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar